Miel cu rozmarin

Printeaza

Miel cu rozmarin din: usturoi, rozmarin, pulpa de miel, amidon, supa de vita, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 catei de usturoi
  • 20 grame rozmarin
  • 1 pulpa de miel de 4 kg
  • 10 grame amidon
  • 50 ml supa de vita
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Miel cu rozmarin:Intr-un bol amesteca usturoiul cu rozmarinul, sarea si piperul. Unge carnea de miel cu aceasta compozitie.

Aseaza carnea de miel intr-o tava. Da tava la cuptorul incins pentru 2 ore. Cand este gata, lasa carnea sa se raceasca timp de 15 minute, inainte de a felia.

Toarna sosul care s-a lasat de miel intr-o cratita. Adauga amidonul si supa de vita. Amesteca bine.

Lasa pe foc pana da in clocot. Da focul mai mic si mai lasa pana sosul se ingroasa.

Mielul cu rozmarin se serveste cu piure de cartofi. Deasupra toarna cateva linguri de sos.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Salată de Sfeclă Roșie cu Nuci

Salată de Sfeclă Roșie cu Nuci – Rețeta Sănătoasă și Delicioasă pentru Orice Ocazie – o alegere perfectă pentru o masă sănătoasă și nutritivă. Această salată combină dulceața naturală a sfeclei roșii cu crocantul nucilor, creând o armonie de texturi și arome care va încânta papilele gustative. Ideală pentru prânz, cină sau chiar ca aperitiv, […]

Mâncare de Gulii cu Smântână

Mâncare de Gulii cu Smântână – un preparat perfect pentru cei care doresc să savureze o mâncare ușoară, dar plină de savoare. Gulia, o legumă rădăcinoasă cu un gust subtil și o textură crocantă, se combină perfect cu smântâna cremoasă pentru a crea un fel de mâncare reconfortant și delicios. Ingrediente: 4 gulii mari 200 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.