Miel simplu pane

Printeaza

O reteta de miel simplu pane din: carne de miel, oua, faina, pesmet, ulei de porumb si sare.

Ingrediente:Miel simplu pane

  • 1 kg carne de miel
  • 2 oua
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri de pesmet
  • ulei de porumb nehidrogenat
  • sare

Mod de preparare:

Carnea de miel se spala si se taie in bucati late de 3 cm. Se sareaza si se lasa 20 de minute. Se pun in faina, apoi in ou si la sfarsit se trec prin pesmet.

Se prajesc in ulei de porumb, apoi se scot pe un servetel de hartie sa se scurga de grasime si se serveste cu salata verde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.