Miel în sos de vin, cu legume la grătar

Printeaza

Miel în sos de vin, cu legume la grătar din: pulpa de miel, ceapa, ardei iute, vin, ulei de masline, foaie de dafin, ardei, vanata si rosii.

Ingrediente:

  • 1 kg pulpa de miel
  • 3 cepe taiate julien
  • 2 ardei iuti
  • 1 pahar cu vin
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 foaie de dafin
  • 2 ardei rosii
  • 1 vanata taiata rondele
  • 4 rosii mijlocii

 

Mod de preparare Miel în sos de vin, cu legume la grătar:

Tai carnea în felii, condi­mentezi cu sare, piper, ardei iute tocat mărunt, cimbru şi o foaie de dafin mărunţită.

Intr-un vas, aşezi felii de carne, iar printre ele pui rondele de ceapă. Torni vinul şi uleiul şi laşi la rece 1 zi.

Frigi carnea, având grijă să o ungi din când în când cu ulei. Pe acelaşi grătar frigi şi legumele.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.