Miel în sos de vin, cu legume la grătar
PrinteazaMiel în sos de vin, cu legume la grătar din: pulpa de miel, ceapa, ardei iute, vin, ulei de masline, foaie de dafin, ardei, vanata si rosii.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de miel
- 3 cepe taiate julien
- 2 ardei iuti
- 1 pahar cu vin
- 5 linguri ulei de masline
- 1 foaie de dafin
- 2 ardei rosii
- 1 vanata taiata rondele
- 4 rosii mijlocii
Mod de preparare Miel în sos de vin, cu legume la grătar:
Tai carnea în felii, condimentezi cu sare, piper, ardei iute tocat mărunt, cimbru şi o foaie de dafin mărunţită.
Intr-un vas, aşezi felii de carne, iar printre ele pui rondele de ceapă. Torni vinul şi uleiul şi laşi la rece 1 zi.
Frigi carnea, având grijă să o ungi din când în când cu ulei. Pe acelaşi grătar frigi şi legumele.
Pofta buna!