Miel cu sote de fasole verde

Printeaza

Miel cu sote de fasole verde din: miel, usturoi, chimen, suc de lamaie, ceapa, supa, pasta de tomate, scortisoara, zahar, fasole verde, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente: 

  • 1 kg carne de miel cu os
  • 8 catei de usturoi
  • 1 lingurita chimen
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 cepe, feliate
  • 500ml supa
  • 5-6 linguri pasta de tomate
  • 1 bat scortisoara
  • 1-2 linguri zahar
  • 3 cani fasole verde
  • sare si piper
  • 2 linguri patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 160 ° C.

Dati carnea de miel cu usturoi, chimen, ulei, suc de lămâie, sare și piper.

Se încălzește o cratita si se rumeneste carnea pe toate laturile. Se adaugă ceapa și se incorporeaza supa.

adauga pasta de tomate, condimente și zahăr. Se acoperă și se da la cuptor 2-3 ore.

Se scoate din cuptor și se toarnă sosul într-o alta cratita. Mutati ceapa la marginea vasului și dati la cuptor, neacoperit, timp de 20 minute.

adaugă fasolea in sosul fierbinte și se fierbe până când este frageda si sosul este ingrosat.

Se taie carnea și se servește cu sos și fasole. Se decoreaza cu patrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.