Miel cu spanac

Printeaza

Miel cu spanac din: carne de miel, spanac, faina, untura, ceapa, bulion, sare.

Ingrediente:

  • 750 g carne
  • 2 kg spanac
  • 1 linguriţă făină
  • 2 linguri untură
  • 1 ceapă
  • 1 lingură bulion
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Miel cu spanac: prăjesc în untură bucăţile de carne cu o ceapă tăiată mărunt şi se adaugă un praf de făină.

curăţă spanacul, se spală în mai multe ape, se opăreşte şi se scurge bine. Se pune în cratiţa cu carne, se adaugă bulionul, puţină apă şi sare.

acoperă şi se dă la cuptor o jumătate de oră. Dacă scade tare, se mai adaugă puţină apă. Se pot adăuga şi câteva felioare de lămâie, după dorinţă.

 

Pofta buna!

 

 

Supă Detoxifiantă cu Kale și Linte

Supă Detoxifiantă cu Kale și Linte din: linte verde, kale, ceapa, morcovi, telina, usturoi, supa, ulei, turmeric, chimion, sare, piper, suc de lamaie. Supa detoxifiantă cu kale și linte reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și curățe corpul, oferind o combinație puternică de nutrienți esențiali și antioxidanți. Kale, cunoscută pentru proprietățile sale detoxifiante, […]

Burgeri de Vită cu Bacon

Burgeri de Vită cu Bacon din: chifle, carne de vita, bacon, branza cheddar, rosie, ceapa, sosuri, sare, piper, ulei. Transformați o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă cu acești Burgeri, o rețetă ce promite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi. Combinația dintre carnea de vită suculentă, baconul crocant, brânza topită și sosurile alese […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place foarte mult carnea de miel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.