Miel la tigaie
PrinteazaO reteta delicioasa de miel la tigaie din: uleid e masline, ceapa verde, usturoi, ardei grasi, file de miel, rosii, sare, ghimbir, spanac, iaurt si faina.
Ingrediente
- 2 lingurite ulei de masline
- 6 cepe verzi, taiate fin
- 3 catei de usturoi, taiati felii subtiri
- 2 ardei grasi galbeni, taiati betisoare
- 450 g file de miel fara os, taiat fasii
- 1 cana rosii taiate, din conserva
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita ghimbir macinat
- 2 pachete (300 g fiecare) de spanac tocat inghetat, dezghetat si scurs
- 1/2 cana iaurt simplu degresat
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Intr-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa verde si usturoiul si se tin pe foc, amestecand des, 2 minute sau pana cand ceapa devine frageda.
Se mareste putin focul, se adauga ardeiul gras si se tine pe foc 2 minute sau pana devine crocant-fraged. Se adauga mielul, rosiile si ghimbirul si se mai tin pe foc 3-4 minute sau pana cand carnea nu mai este roz.
Se adauga spanacul si se tine pe foc 2 minute sau pana se incalzeste si devine fraged. Intr-un castronel, se amesteca iaurtul si faina. Se adauga in cratita, se amesteca si se tin pe foc 2 minute sau pana se absorb bine in spanac.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- miel la tigaie