Miel cu verdeata

Printeaza

Miel cu verdeata

 

 

Ingrediente:

  • 1 pulpa de miel
  • 100 g costita afumata
  • 3 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 3 linguri unt
  • 2 legături verdeaţă
  • busuioc
  • cimbru
  • 1 lingură muştar
  • 1 ou
  • 2 roşii din bulion
  • 1 lingură amidon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Miel cu verdeata: Cureţi ceapa şi usturoiul, pisezi usturoiul, tai o ceapă mărunt, iar pe cealaltă mai mare.

Tai costiţa bucăţele, o căleşti  în ulei şi adaugi peste ea ceapa şi usturoiul mărunţite, 1 lingură de unt şi laşi pe foc 3 minute.

Când toate sunt călite, le amesteci cu verdeaţa tocată, busuioc, cimbru, muştar, ou şi sare şi piper după gust.

Imbraci  pulpa de miel în compoziţia de muştar şi verdeaţă şi o aşezi într-un vas care merge la cuptor.

Adaugi restul de unt, ceapa tăiată mare, roşiile când în când o stropeşti cu apă caldă şi cu sosul care se formează în tavă.

Când este gata, scoţi friptura pe o farfurie şi fierbi sosul care s-a format în tavă cu amidonul, ca garnitură, orez cu şofran.

 

 

Pofta buna!

 

 

Supa de varza cu lapte de soia

Supă de varză din: varza, ceapa, sare, piper, nucsoara si lapte de soia. Ingrediente: 1 varză de mărime mijlocie o ceapă spaniolă mare, 45 grame de unt sare şi piper după gust ½ lingură plină de sare sau nucşoară 750 mililitri de lapte din soia     Mod de preparare: După ce aţi pregătit şi […]

Coltunasi cu branza de vaca

Coltunasi cu branza de vaca din: branza de vaca, oua, faina, sare, smantana si unt. Ingredinte: 1/2 kg branza de vaca 3 oua 4 linguri faina sare 1 pahar smantina 2 linguri unt   Mod de preparare Se face o foaie de taitei din faina, 2 oua si sare. Se intinde foaia pe planseta, se […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.