Miel cu vin la cuptor

Printeaza

Miel cu vin la cuptor din: pulpa de miel, ceapa, morcovi, dafin, usturoi, rozmarin, faina, bulion, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • o pulpă de miel
  • o ceapă
  • 2 morcovi
  • 3 foi dafin
  • 4 căţei usturoi
  • 2 crenguţe rozmarin
  • 2 linguri făină
  • o lingură bulion
  • 350 ml vin alb sec
  • 500 ml supă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Miel cu vin la cuptor:

Intr-o tigaie cu ulei se rumeneşte carnea pe toate părţile.

Se scoate şi se pun la călit ceapa tocată şi morcovii daţi pe râzătoare. Se lasă 10 minute, apoi se adaugă rozmarinul şi usturoiul.

Se adaugă făina şi bulionul, se amestecă şi se toarnă vinul. Se lasă 2 minute să fiarbă.

Intr-o tavă de cuptor se aşază carnea rumenită, sosul, foile de dafin, supa, se presară cu sare şi piper, se acoperă cu folie şi se lasă la cuptor pentru două ore.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.