Miez de pepene galben in cupa de pepene rosu

Printeaza

Miez de pepene galben in cupa de pepene rosuMiez de pepene galben in cupa de pepene rosu

Ingrediente:

  • 1 pepene galben de aproximativ 1 kg
  • 100 g zahar
  • 1 lamaie
  • 1 pepene rosu mai mic
  • 1 plic gelatina pentru inchegat

 

Mod de preparare:

Cureti pepenele galben de coaja si de seminte si dai miezul pe razatoare cu ochiuri mari. Dintr-o cana din zeama pe care si-l lasa pepenele, zahar, zeama de lamaie si gelatina prepari cu compozitie pe care o adaugi peste pepenele ras, amesteci si dai la frigider.

Tai din pepenele rosu, de la un capat si de la altul 2 cupe pe care le umpli cu amestecul de pepene galben si le dai la frigider pentru 20 de minute.

Miez de pepene galben in cupa de pepene rosu

Miez de pepene galben in cupa de pepene rosu

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.