Migdale prajite cu ardei iute si sare de mare

Printeaza

Migdale prajite cu ardei iute si sare de mare din: ulei de măsline, ardei iuţi roşii mici şi uscaţi, migdale, sare de mare.

Migdale prajite cu ardei iute si sare de mare

Ingrediente:

  • 1/2 lingură de ulei de măsline
  • 1-3 ardei iuţi roşii mici şi uscaţi
  • 255 g migdale curăţate de coajă şi de pieliţă
  • 2 vârfuri de cuţit generoase de sare de mare.

Mod de preparare:

Puneţi uleiul de măsline şi migdalele într-o tigaie fierbinte.

Prăjiţi şi rumeniţi puţin migdalele până capătă o culoare brun-aurie, agitând tigaia regulat, pentru a se cojora uniform şi pentru ca aroma lor de alună să se accentueze.

Presăraţi ardeiul iute mărunţit, după gust, şi adăugaţi sarea de mare. Răsturnaţi-le şi serviţi-le pe o farfurie mare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.