Migdale prajite cu ardei iute si sare de mare
PrinteazaMigdale prajite cu ardei iute si sare de mare din: ulei de măsline, ardei iuţi roşii mici şi uscaţi, migdale, sare de mare.
Ingrediente:
- 1/2 lingură de ulei de măsline
- 1-3 ardei iuţi roşii mici şi uscaţi
- 255 g migdale curăţate de coajă şi de pieliţă
- 2 vârfuri de cuţit generoase de sare de mare.
Mod de preparare:
Puneţi uleiul de măsline şi migdalele într-o tigaie fierbinte.
Prăjiţi şi rumeniţi puţin migdalele până capătă o culoare brun-aurie, agitând tigaia regulat, pentru a se cojora uniform şi pentru ca aroma lor de alună să se accentueze.
Presăraţi ardeiul iute mărunţit, după gust, şi adăugaţi sarea de mare. Răsturnaţi-le şi serviţi-le pe o farfurie mare.
Pofta buna!