Milkshake de Mango și Nucă de Cocos

Printeaza

Milkshake de Mango și Nucă de Cocos din: mango, lapte de nuca de cocos, iaurt cu aroma, miere, gheata. Această rețetă aduce aroma exotică a mango-ului și a nucii de cocos într-un milkshake delicios.

Acest milkshake vă va transporta cu gustul său exotic într-o călătorie culinară sub soarele tropical.

Ingrediente:

  • 2 mango-uri mature, curățate și tăiate cuburi
  • 1 cană de lapte de nucă de cocos (sau oricare alt tip de lapte preferat)
  • 1/2 cană de iaurt cu aromă de nucă de cocos
  • 2 linguri de miere (sau după gust)
  • Cuburi de gheață (opțional)
  • Felii subțiri de mango și fulgi de nucă de cocos pentru decor

 

Mod de preparare:

Într-un blender, adăugați cuburile de mango, laptele de nucă de cocos, iaurtul cu aromă de nucă de cocos și mierea.

Mixați până când obțineți un milkshake cremos și bine omogenizat. Adăugați cuburi de gheață dacă doriți să vă răcoriți mai bine.

Turnați milkshake-ul în pahare.

Decorați cu felii subțiri de mango și fulgi de nucă de cocos pentru un aspect exotic.

 

Informații Nutriționale (per porție):

  • Calorii: aproximativ 250 kcal
  • Carbohidrați: aproximativ 55g
  • Proteine: aproximativ 4g
  • Grăsimi: aproximativ 2g

 

Milkshake-urile au o istorie lungă și au evoluat de la băuturi simple din lapte și înghețată la băuturi sofisticate cu arome variate.

Această rețetă adaugă influența exotică a mango-ului și a nucii de cocos pentru o experiență gustativă tropicală.

 

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Milkshake cu banane si mere

Milkshake nu este doar o bautura, ci si un aliment dulce si hranitor, care furnizeaza organismului toate  vitaminele valoroase din fructe.   Ingrediente pentru 4 persoane: 2 banane 2 mere Golden un pahar cu lapte 8 cuburi gheata un varf de cutit de scortisoara sucul de la o jumatate de lamaie   Mod de rpeparare: […]

 

Milkshake cu mere si vanilie

Milkshake cu mere si vanilie din: mere, zahar pudra, galbenusuri, lichior de vanilie, lapte. Ingrediente: 800 g mere 200 g zahar pudra 2 galbenusuri 100 ml lichior de vanilie 1 l lapte   Mod de preparare: Se curata merele si se dau prin razatoare, apoi se mixeaza. Se adauga zaharul, galbenusurile, apoi lichiorul si lapte. […]

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.