Mille-feuille din sfecla, miere si avocado

Printeaza

Mille-feuille din sfecla, miere si avocado din: sfeclă, avocado, zeamă de lămâie, ulei de măsline, miere, oţet de mere, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 sfeclă mare
  • 2 avocado
  • zeamă de lămâie
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură de miere
  • 2-3 linguri de oţet de mere
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe sfecla, apoi curăţ-o de coajă sub jet de apă rece. într-un bol, ames­tecă o lingură de ulei de măsline, oţetul, mierea, adaugă sare şi piper.

Taie sfecla felii, unge-le cu acest ames­tec şi lasă-le 15 minute să se pătrun­dă. îndepărtează sâmburele de la avocado şi scoate miezul cu o lingură.

Pune-l la blender, împreună cu zeama de lămâie. Adaugă ulei de măsline şi sare.

Formează un turnuleţ din ronde­le de sfeclă şi cremă de avocado.

 

Mille-feuille din sfecla, miere si avocado

Mille_feuille_din_sfecla_miere_si_avocado

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.