Mille-feuille de roşii si mozzarella

Printeaza

Mille-feuille de roşii si mozzarella

Ingrediente:

  • 4 roşii mari
  • 2 bucăţi de mozzarella
  • un borcan mic de pesto
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • frunze proaspete de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile, scurgeţi-le şi uscaţi-le bine. Tăiaţi fie­care roşie în 4 felii orizontale. Puneţi-le pe o bucată de hârtie absorbantă pentru a reţine mare parte din umiditate.

Tăiaţi mozzarella în 12 felii. Reconstituiţi roşiile, intercalând între fiecare două felii sos pesto, mozzarella, sare şi piper. Stropiţi cu ulei de măsline şi decoraţi cu busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.