Mille – Feuilles cu fructe exotice

Printeaza

O reteta de mille feuilles cu fructe exotice din: blaturi, branza mascarpone, zahar pudra, praf de ghimbir, mango, kiwi, litchi si rondele de ananas.

Ingrediente:Mille - Feuilles cu fructe exotice

  • 18 blaturi pentru mille-feuilles
  • 250 g brânză mascarpone
  • 50 g zahăr pudră pentru glasat
  • 1 praf de ghimbir
  • 1 mango
  • 2 kiwi
  • 6 litchi
  • 4 rondele de ananas (la cutie, în suc propriu)

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, bateţi brânza mascarpone cu zahărul şi ghimbirul. Curăţaţi fructele de kiwi, litchi şi mango: tăiaţi-le în bucăţele mici. Scurgeţi ananasul, zvântaţi-l cu hârtie absorbantă şi tăiaţi 1 în fâşiuţe. Amestecaţi cu grijă toate bucăţile de fructe cu mas­carpone.

Aşezaţi blaturile de mille- feuilles pe fiecare farfurie de servit: ungeţi generos un blat cu mascarpone cu fructe şi reluaţi operaţiunea. Terminaţi cu un blat. Serviţi imediat.

In momentul în care bateţi brânza mascarpone, puteţi adăuga o lingură de rachiu de fructe sau de rom (doar dacă acest desert nu este destinat şi copiilor). Puteţi înlocui fructele exotice cu fructe de pădure, amestecate.

Mille Feuilles cu fructe exotice

Mille - Feuilles cu fructe exotice

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.