Millefeuille cu carne de vita
PrinteazaMillefeuille cu carne de vita din: vita, ton in ulei, smantana de gatit, capere, hamsie, sare, piper, salata, ulei de masline, otet balsamic, pesmet, crutoane, rosii cherry.
- 150gde carne de vită
- 80 g de ton în ulei
- 50 g de smântână de gătit
- 3 capere
- 1 hamsie
- sare şi piper
- 20g de salată mixtă
- 5 g de ulei de măsline + 1 linguriţă pentru pâine
- 5 g oţet balsamic
- 10 g de pesmet
- crutoane de paine
- rosii cherry, taiae in jumatate
Mod de preparare:
Prăjiţi crutoanele într-o linguriţă de ulei. Folosind blenderul, mixaţi tonul, smântână, hamsia, caperele, sarea şi piperul.
Trebuie să obţineţi un sos compact şi omogen. Aşezaţi o bucată de carne pe o farfurie, adăugaţi sare şi acoperiţi cu sosul de ton.
Repetaţi această operaţiune de trei sau patru ori pentru a forma un millefeuille de carne.
Acoperiţi cu crutoane, sare, piper, salată condimentată cu ulei şi oţet balsamic.
Decoraţi farfuriile formând petalele cu oţet balsamic şi cu roşii cherry tăiate jumătate.
Millefeuille cu carne de vita
Pofta buna!