Milllefeuille cu zmeura, mascarpone si crema de vanilie

Printeaza

Milllefeuille cu zmeura, mascarpone si crema de vanilie din: aluat de foi, frisca, mascarpone, esenţă de vanilie, zmeură, zahăr pudră.

Milllefeuille_cu_zmeura_mascarpone_si_crema_de_vanilie

Ingrediente:

  •  500 g aluat de foi
  •  200 ml frişcă
  •  250 g mascarpone
  •  câteva picături de esenţă de vanilie
  •  250 g zmeură
  •  2 linguriţe zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Se intinde o foaie de aluat groasa de 1/2 cm si se decupeaza cu rotita cerculete de cca 8 cm diametru.

Se coc cca 15 min. în cuptorul încins la 200 °C. Se lasă să se ru­menească.

Se bate frişca, încorpo­rând treptat zahăr şi va­nilie: se adaugă apoi mascarpone şi se omoge­nizează.

Pe jumătate din cantitatea de cerculeţe de aluat se şpriţează cre­mă de mascarpone.

Dea­supra se repartizează fructe şi se acoperă cu restul de cerculeţe. Se pudrează cu zahăr.

Milllefeuille cu zmeura, mascarpone si crema de vanilie

Milllefeuille_cu_zmeura_mascarpone_si_crema_de_vanilie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.