Milllefeuille cu zmeura, mascarpone si crema de vanilie
PrinteazaMilllefeuille cu zmeura, mascarpone si crema de vanilie din: aluat de foi, frisca, mascarpone, esenţă de vanilie, zmeură, zahăr pudră.
Ingrediente:
- 500 g aluat de foi
- 200 ml frişcă
- 250 g mascarpone
- câteva picături de esenţă de vanilie
- 250 g zmeură
- 2 linguriţe zahăr pudră
Mod de preparare:
Se intinde o foaie de aluat groasa de 1/2 cm si se decupeaza cu rotita cerculete de cca 8 cm diametru.
Se coc cca 15 min. în cuptorul încins la 200 °C. Se lasă să se rumenească.
Se bate frişca, încorporând treptat zahăr şi vanilie: se adaugă apoi mascarpone şi se omogenizează.
Pe jumătate din cantitatea de cerculeţe de aluat se şpriţează cremă de mascarpone.
Deasupra se repartizează fructe şi se acoperă cu restul de cerculeţe. Se pudrează cu zahăr.
Milllefeuille cu zmeura, mascarpone si crema de vanilie
Pofta buna!