Minestrone rapid de iarna

Printeaza

Minestrone rapid de iarna din: amestec de legume congelate, paste pentru supa, supa de pasare, sare, piper, naut, oregano si parmezan.

 

 

Ingrediente:

  • 500 g amestec de legume congelate (morcov, rădăcină de pătrunjel, ţelină verde, ardei gras, varză de Bruxelles)
  • 150 g paste pentru supă
  • 200 ml supă fierbinte de pasăre
  • sare, piper
  • 150 g boabe de năut din conservă
  • 1 linguriţă oregano tocat
  • 4 linguri parmezan ras

 

Mod de preparare:

Se lasă să se decongeleze puţin legumele. Se aşază pastele în supa fierbinte şi se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Cu cca 5 min. înainte de a fi gata pastele, se adaugă în supă legumele, sare şi piper şi se fierbe până ce se înmoaie legumele.

Se adaugă apoi în oala de supă boabele de năut, sare, oregano şi piper şi se mai încălzesc puţin.

Supa se serveşte pe farfurii preîncăl zite şi pe fiecare porţie se presară parmezan proaspăt ras.

 

Minestrone rapid de iarna

Minestrone_rapid_de_iarna

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.