Mingii aromate

Printeaza

Mingii aromate din: branza de vaci, gorgonzola, branza feta, struguri, patrunjel, sare.

Ingrediente:

  • 300 g brânză de vaci
  • 100 g gorgonzola
  • 200 g brânză feta
  • 1 ciorchine de struguri
  • 2 legături de pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Trece brânza de vaci, gorgonzola şi feta printr-o sită. Amestecă energic şi potriveşte gustul de sare.

Pasta astfel obţinută las-o la rece aproxi­mativ 10 minute.

Separat, spală verdeaţa şi las-o să se zvânte puţin. La fel procedează cu boabele de struguri.

După ce pasta de brânză s-a răcorit puţin, modelează bile, dar nu înainte de a pune în mijloc câte o boabă de strugure.

Tăvăleşte mingile prin verdeaţa to­cată fin. Lasă la rece cel puţin 30 de minute.

 

Mingii aromate

 

Mingii de risotto

Mingii de risotto din: ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei, orez, oregano, supa de legume, vin alb sec, cascaval de post, busuioc. Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 1 ceapa medie taiata cubulete 1 catel de usturoi zdrobit 1/2 ardei rosu taiat cubulete 150 g orez 1 lingurita de oregano uscat 400 ml zeama de […]

 

Bulz de burduf cu mamaliguta

Bulz delicios

Bulz delicios din: malai, costita, telemea, oua, smantana, sare. Ingrediente:  250g mălai 300 g costiţă 300 g telemea mai tare 6 ouă 200 g smântână sare   Mod de preparare: Din mălai, apă şi sare pregăteşti o mămăligă mai tare. Tai costiţa fâşii şi o rumeneşti în tigaie, iar ouăle le faci ochiuri. După ce […]

 

Inghetata prajita

Inghetata prajita din: lapte, oua, zahar vanilinat, amidon de porumb, zahar, fructe de padure, biscuiti, fulgi de porumb, oua, ulei. Ingrediente: 1 l lapte dulce 8 oua 5-6 pliculete de zahar vanilinat 5 linguri amidon de porumb 10 linguri zahar 100 g fructe de padure pentru invelis: 200 g biscuiti 300 g fulgi de porumb […]

 

Cum se prepara Prajitura de ciocolata cu zmeura

Retete tv Paprika #4

  Paste carbonara cu dovlecei Ingrediente: Sare de mare și piper negru proapăt măcinat 6 dovlecei verzi și galbeni mijlocii 500g paste penne 4 gălbenușuri 100 ml smântână lichidă 2 linguri de parmezan proaspăt ras Ulei de măsline 12 felii groase de pancetta sau de șuncă afumată împăiată 1 grămăjoară de cimbru proaspăt – de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.