Mingi de zapada cu cacao

Printeaza

Mingi de zapada cu cacao

Mingi de zapada cu cacao din: faina, margarina, zahar, cacao, nuci, zahar vanilat.

Ingrediente :

  • 200 g făină
  • 250 g margarina
  • 120 g zahăr pudră
  • 3 linguri cacao
  • 2 ceşti nuci măcinate
  • 1 plic zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Freci margarina cu zahărul până obţii o cremă spumoasă. Adaugi făina , nucile, cacaua şi zahărul vanilat şi amesteci bine ca să-ţi iasă un aluat elastic, lei din aluat bucăţi cât o nucă, le rotunjeşti şi le aşezi într-o tavă tapetată cu făină .

Le coci la foc potrivit 20 de minute şi când sunt gata şi uşor răcite, le pudrezi din belşug cu zahăr vanilat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.