Mingiute cu susan
PrinteazaMingiute cu susan din: carne tocata de pui, pesmet, ceapa, morcov, ou, usturoi, patrunjel, cimbru, sare, piper, susan, ulei.
- 500 g carne tocata de pui
- 3 linguri cu pesmet
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ou
- 3-4 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel
- cimbru, sare, piper
- susan
- ulei
Mod de preparare:
Intr-un castron, amesteca bine carnea de pui cu morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul zdrobit, pesmetul, verdeata tocata si oul batut cu un praf de sare, piper si cimbru. Cu palmele umede, modeleaza chiftelute.
Rostogoleste-le prin susan, dupa care rumeneste-le in baie de ulei. Scoate-le pe hartie absorbanta si serveste-le fie calde, fie reci.
Pofta buna!