Rulouri de spanac, branza si fulgi de ovaz din: frunze de spanac, ulei de masline, ceapa, usturoi, branza feta, nucsoara, piper, foi de placinta, ovaz. Această rețetă de rulouri de spanac și brânză feta este o alegere excelentă pentru o gustare sănătoasă și delicioasă. Spanacul adaugă un plus de nutriție, iar brânza feta conferă un […]
Mingiute dulci cu fulgi de ovaz
PrinteazaMingiute dulci cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, zahar vanilat, coaja de lamaie, lapte, cacao, pesmet, zeama de lamaie si ciocolata.
- 250 g fulgi de ovaz
- 2 pliculete zahar vanilat
- 2 lingurite coaja de lamaie
- 7 linguri lapte condensat
- 1 lingurita cacao
- 2 linguri pesmet de biscuiti
- 2 linguri zeama de lamaie sau de portocala
- pudra de cacao sau ciocolata rasa pentru decor
Mod de preparare:
Prajesti fulgii de ovaz intr-o tigaie fara ulei pana decin aurii, dupa care ii macini si ii pui intr-un castron.
Ii lasi sa se raceasca. Adaugi zaharul vanilat, coaja si zeama de lamaie (sau de portocala), pesmetul de biscuiti, laptele condensat, lingurita de cacao si omogenizezi totul foarte bine.
Formezi din compozitie bile de marimea unei nuci mai mari, sau dupa preferinta, le tavalesti prin pudra de cacao si le asezi pe un platou. Le dai la rece inainte sa le servesti.
Mingiute dulci cu fulgi de ovaz
Pofta buna!
poate iti place si:
Biscuiți sănătoși cu fulgi de ovăz și nuci
Biscuiți sănătoși cu fulgi de ovăz și nuci din: fulgi de ovaz, faina integrala, nuci, sirop de artar, ulei de cocos, ou, extract de vanilie, pastaie de vanilie, sare. Acești biscuiți sunt o opțiune delicioasă și hrănitoare pentru gustări sau micul dejun. Fulgii de ovăz oferă fibre și energie de durată, iar nucile adaugă un […]
Pofta buna!
cred ca merge si cu biscuiti
ehe ce-mi plac
Buna ideea asta 🙂