Mini-briose cu morcovi

Printeaza

O reteta de mini briose cu morcovi din: faina, mix de condimente, zahar tos, ulei de floarea soarelui, lapte degresat, ou si morcovi.

Ingrediente:Mini-briose cu morcovi

  • 100 g făină cu agent de creştere
  • 1/2 linguriţă de mix de condimente măcinate
  • 100 g zahăr tos
  • 75ml ulei de floarea soarelui
  • 5Oml lapte degresat
  • 1 ou, bătut uşor
  • 125g morcovi, curăţaţi şi rasi

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 190°C şi se aşază 18 mini-forme de brioşe în două tăvi. Se pun făina, condimentele si zahărul într-un bol, se adaugă uleiul, laptele şi oul, apoi morcovii. Se amestecă pentru a se omogeniza.

Se pune câte o linguriţă cu vârf de compoziţie în fiecare formă, apoi se coc timp de 12 minute până cresc. Se răcesc.

Se pot păstra până la 5 zile într-un recipient sigilat.

 

Pofta buna!

3 comentarii

  1. interesanta reteta

  2. Cum au iesit mini briosele cu morcovi?

  3. O reteta simpla si gustoasa. Sigur o sa mai repet aceasta reteta de briose cu morcovi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.