Mini-briose cu morcovi
PrinteazaO reteta de mini briose cu morcovi din: faina, mix de condimente, zahar tos, ulei de floarea soarelui, lapte degresat, ou si morcovi.
Ingrediente:
- 100 g făină cu agent de creştere
- 1/2 linguriţă de mix de condimente măcinate
- 100 g zahăr tos
- 75ml ulei de floarea soarelui
- 5Oml lapte degresat
- 1 ou, bătut uşor
- 125g morcovi, curăţaţi şi rasi
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 190°C şi se aşază 18 mini-forme de brioşe în două tăvi. Se pun făina, condimentele si zahărul într-un bol, se adaugă uleiul, laptele şi oul, apoi morcovii. Se amestecă pentru a se omogeniza.
Se pune câte o linguriţă cu vârf de compoziţie în fiecare formă, apoi se coc timp de 12 minute până cresc. Se răcesc.
Se pot păstra până la 5 zile într-un recipient sigilat.
Pofta buna!
interesanta reteta
Cum au iesit mini briosele cu morcovi?
O reteta simpla si gustoasa. Sigur o sa mai repet aceasta reteta de briose cu morcovi.