Mini-Cupcakes
PrinteazaSe încinge cuptorul la 180 °C. Se tapetează adânciturile unei forme de brioşe cu 24 de suporturi speciale de hârtie. Se amestecă 1 ou cu 80 ml ulei de floarea-soarelui, 130 g zahăr, 1 praf sare, 50 g brânză de vaci şi 220 ml lapte bătut.
Intr-un castron separat se amestecă 250 g făină cu 2 linguriţe praf de copt şi 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu.
Se înglobează amestecul de ou şi se toarnă în formele de hârtie, până la jumătatea înălţimii acestora. Se repartizează deasupra 75 g zmeură şi se completează cu restul de aluat; se coace 15 min.
Se amestecă 350 g cremă de brânză de vaci cu 2 linguri zahăr pudră şi 2 linguri sirop de trandafiri. Se şpriţează pe brioşe. Se decorează cu drajeuri de zahăr.
Mini-Cupcakes
Pofta buna!