Mini hot dog

Printeaza

Mini hot dog din: minibaghete, crenvursti, mustar, ceapa, usturoi, unt, ulei, otet, zahar, sare.

Ingrediente:Mini hot dog

  • 4 minibaghete
  • 4 crenvurşti
  • 4 linguri muştar
  • 2 cepe
  • un căţel usturoi
  • o lingură unt
  • o lingură ulei
  • o lingură zahăr brun
  • o lingură oţet balsamic
  • 4 linguri apă
  • o linguriţă sare

 

Mod de preparare:

Se taie ceapa rondele, iar în tigaie se pun untul şi uleiul.

Când s-a topit untul, se adaugă ceapa, se lasă 10 minute amestecând, se adaugă usturoiul tăiat şi se mai lasă până când ceapa capătă o frumoasă culoare brună.

Se adaugă zahărul şi sarea, oţetul balsamic şi apa. Se mai lasă pe foc 5 minute să scadă bine.

Intre timp, se fierb crenvurştii. Se taie minibaghetele pe lung şi se încălzesc. Se ung cu muştar şi se pun crenvurştii şi ceapa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.