Mini hot dog
PrinteazaMini hot dog din: minibaghete, crenvursti, mustar, ceapa, usturoi, unt, ulei, otet, zahar, sare.
- 4 minibaghete
- 4 crenvurşti
- 4 linguri muştar
- 2 cepe
- un căţel usturoi
- o lingură unt
- o lingură ulei
- o lingură zahăr brun
- o lingură oţet balsamic
- 4 linguri apă
- o linguriţă sare
Mod de preparare:
Se taie ceapa rondele, iar în tigaie se pun untul şi uleiul.
Când s-a topit untul, se adaugă ceapa, se lasă 10 minute amestecând, se adaugă usturoiul tăiat şi se mai lasă până când ceapa capătă o frumoasă culoare brună.
Se adaugă zahărul şi sarea, oţetul balsamic şi apa. Se mai lasă pe foc 5 minute să scadă bine.
Intre timp, se fierb crenvurştii. Se taie minibaghetele pe lung şi se încălzesc. Se ung cu muştar şi se pun crenvurştii şi ceapa.
Pofta buna!