Decoct de urzică pentru detoxifiere: Remediu natural pentru curățarea organismului. Urzica (Urtica dioica) este una dintre cele mai valoroase plante medicinale, cunoscută pentru proprietățile sale detoxifiante, diuretice și antiinflamatoare. Decoctul de urzică ajută la curățarea sângelui, eliminarea toxinelor și susținerea funcției renale și hepatice. Ingrediente pentru decoctul de urzică 2 linguri de frunze uscate sau […]
Mini lasagna
PrinteazaMini lasagna din: aluat pentru paste, sos salsa, branza ricotta si sos pesto.
Ingrediente
- aluat pentru paste
- sos salsa
- branza ricotta semidegresata
- sos pesto
Mod de preparare:
Incălzeşte cuptorul la 190°C şi pune tava pe nivelul din mijloc. Unge cu ulei 12 forme pentru brioşe.
Pune în fiecare formă 1 pătrăţel de aluat pentru paste (colţurile vor rămâne pe afară) şi umple-le cu 1 lingură de sos salsa, 1 linguriţă de brânză ricotta semidegresată şi 1/4 linguriţă de sos pesto.
Repetă procedeul anterior pentru a pune un al doilea strat de ingrediente în fiecare formă.
Unge cu puţin ulei marginile aluatului care iese din forme. Coace până se rumenesc marginile şi compoziţia este pătrunsă, circa 10 minute.
Lasă preparatele la răcit timp de 1 -2 minute, apoi scoate-le din forme şi pune-le pe un platou.
Mini lasagna
Pofta buna!
Pilaf de Mei cu Legume – o alternativă nutritivă și delicioasă la clasicele orez sau alte cereale. Meiul, o cereală veche și plină de beneficii, este perfect pentru cei care caută opțiuni fără gluten. Combinat cu legume proaspete și aromate, acest pilaf este nu doar sățios, dar și vibrant și plin de nutrienți. Ingrediente și […]