Mini pizza pe ciabatta

Printeaza

Mini pizza pe ciabatta cu ulei, ceapa, usturoi, ardei peppadew, masline negre si branza gruyere sau cheddar.

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei
  • 2 cepe mari, tăiate fin
  • 1 căţel de usturoi, feliat frunzele de rozmarin, tocate
  • 10 ardei Peppadew muraţi
  • 3 linguri de măsline negre fără sâmbure, înjumătăţite
  • 2 ciabatte mici, tăiate pe lungime
  • 2 mâini de brânză Gruyere sau cheddar

 

Mod de preparare:

Mini pizza pe ciabatta: Incinge cuptorul la 200°C/aer cald sau 180°C/gaz 6. Se încinge uleiul într-o tigaie mare cu capac. Se pun în el ceapa, usturoiul şi rozmarinul şi un strop de apă, se acoperă cu capac, şi se lasă pe foc 10 minute să fiarbă la foc mediu.

Ia capacul, se intensifică focul şi se mai lasă tigaia pe foc câteva minute. Se adaugă ardeii, măslinele şi se asezonează.

Se pun jumătăţile de ciabatta pe o tavă de cuptor (eventual tapetată cu hârtie pergament). Distribuie amestecul peste cele 4 felii de ciabatta, astfel încât să acopere toată suprafaţa feliilor.

Presară cu brânză rasă şi se coc 10 minute sau până ce brânza e topită bine. Delicioase cu salată verde.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.