Mini rulade de peste cu mustar

Printeaza

Mini rulade de peste cu mustar din: peste alb, salvie, portocale, mustar, unt, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 fileuri mari de peşte alb
  • 6 frunze salvie
  • sucul şi coaja de la două portocale
  • 3 linguri muştar cu boabe
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mini rulade de peste cu mustar: Fileurile de peşte se taie în bucăţi mai mici care se presară cu sare şi piper şi se rulează în jurul unei frunze de salvie.

Se prind cu scobitori si, după ce sunt toate pregătite, se pun în tigaia cu unt topit.

După ce s-au rumenit uniform se pun muştarul, coaja rasă de portocală si sucul strecurat de portocală. Se mai lasă pe foc 5 minute. Se serveşte alături de sosul în care s-au rumenit fileurile.

 

Pofta buna!

 

 

Limonada – Istorie, beneficii si retete

Limonada este o bautura racoritoare dulce-acrisoara, care este facuta in general din suc de lamaie, apa si zahar. Este una dintre cele mai populare bauturi de vara, datorita gustului sau racoritor si a proprietatilor sale hidratante si revigorante. Istorie: Limonada are o istorie bogată, datând de secole în urmă. […]

 

Vinete gratinate la cuptor

din: pudra de proteina, oua, vanata, ulei, usturoi, sos de rosii, mozzarella. Vinetele sunt surse bune de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina K, vitamina C, vitamina B6, acid folic, potasiu, mangan și cupru. Vinetele au un conținut caloric foarte redus, ceea ce le face ideale pentru dietele cu restricție […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.