Mini tarte cu branza si ciocolata alba

Printeaza

Mini tarte cu branza si ciocolata alba din: fulgi de porumb, migdale, unt, galbenusuri, zahar, amidon, baton de vanilie, lapte, branza de vaci, urda dulce, frisca, ciocolata alba, perle de zahar.

Ingrediente:

  • 150 g fulgi de porumb
  • 50 g migdale tocate
  • 100 g unt topit
  • 2 galbenusuri
  • 50 g zahar
  • 1 lingura rasa amidon
  • 1 baton de vanilie
  • 200 ml lapte
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g urda dulce
  • 100 g frisca
  • 50 g ciocolata alba
  • 1-2 perle argintii de zahar

 

Mod de preparare:

Pe o tavă tapetată cu hârtie se aşază 8 inele pentru desert (0 8 cm); se ung.

Se pisează puţin fulgii de porumb şi se amestecă împreună cu untul şi migdale­le. Se incrustează această compoziţie în inelele de pe tavă, sub formă de blat.

Se lasă să se întărească la frigider cca 30 min. Intre timp se bat gălbenuşurile cu zahăr; se adaugă amidon, batonul de vanilie crestat la mijloc şi laptele.

Se lasă să dea un clocot, ames­tecând. Se toarnă apoi într-un castron şi se lasă să se răcească, amestecând. Se îndepărtează batonul de vanilie.

Se amestecă brânza de vaci cu urdă şi se înglobează în cremă, urmată de frişca bătută.

Se repartizează pe blaturile de tort şi se nivelează; se lasă să se întărească la frigider cca 2 ore.

Inainte de ser­vire se desprind inelele şi se ornează prăjiturile cu ciocolată albă rasă; se presară perle de zahăr.

 

Mini tarte cu branza si ciocolata alba

Mini_tarte_cu_branza_si_ciocolata_alba

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.