Mini-tarte cu legume si oregano din: foitaj, roşii cherry, măsline negre, vânătă, dovlecel, ceapa, masline kalamata, usutroi, ulei, oregano sau busuioc, piper.
Ingrediente:
400 g foitaj
500 g roşii cherry
100 g măsline negre
1/2 vânătă
1/2 dovlecel
1 ceapă mică
200 g măsline kalamata
1 căţel de usturoi
ulei
oregano/busuioc
piper
Mod de preparare:
Pune în blender măslinele kalamata cu usturoiul şi o lingură de ulei Omega 3.
Mixează-le până ce obţii o pastă suficient de fină.
Taie vânata, dovlecelul şi ceapa cubuleţe şi trage-le într-o tigaie în care ai adăugat o lingură cu ulei. Când au devenit al dente, trage tigaia deoparte, presară piper proaspăt măcinat şi oregano/busuioc.
Taie aluatul decongelat în pătrate cu latura de 10 cm şi aşază-le în formele de minitartă.
Unge-le cu pastă de măsline, umple formele cu legumele sotate şi dă-le la cuptor 10-15 minute.
Mini tarte cu rosii cherry din: rosii, mozzarella, busuioc, ulei, sos pesto, sare. Ingrediente: 1 foaie de aluat foitaj 200 g roşii cherry 200 g mozzarella busuioc 2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de sos pesto sare Mod de preparare: Intinde aluatul, taie din el forme rotunde cu un inel metalic sau […]
Mini tarte in stil tailandez din: fasole verde, sos Thai, carne de curcan sau pui, mini tarte sau gogosele. Ingrediente: 60 g păstăi de fasole verde, tăiate în bucăţi 100 ml sos Thai stir-fry 200 g carne de curcan sau pui, gata pregătită, rece, tăiată mărunt 24 mini tarte, sau gogoşele pentru umplut din comerţ […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.