Mini tarte cu rosii si mozarella

Printeaza

Mini tarte cu rosii si mozarella

Ingrediente:

  • aluat pentru 8 tarte mici
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa taiata solzisori
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei gras taiat fin
  • 175 g rosii mici taiate pe jumatate
  • 75 g masline fara samburi
  • 100 g mozarella taiata cubulete
  • 3 oua batute
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri busuioc verde

 

Mod de preparare:

Mini tarte cu rosii si mozarella: Se incinge cuptorul. Se aseaza in cele 8 tarte aluatul, care se acopera cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole.

Se tine in cuptor 8-10 minute. Se indeparteaza boabele de fasole si hartia pergament.

Se incinge uleiul, se calesc timp de 3-4 minute ceapa, cateii de usturoi, apoi se adauga si ardeiul gras si se mai prajesc inca 3 minute.

Se adauga in amestecul de ceapa rosiile, maslinele si mozarella.

Se amesteca ouale cu laptele si busuiocul. Se pune amestecul de legume in cele 8 tarte si se toarna deasupra amestecul de ou.

Se presara deasupra restul de mozarella si se coace 20-25 minute, pana se intareste compozitia.

Se servesc reci cu salata verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.