Mini tarte cu rosii

Printeaza

Mini tarte cu rosii din: aluat foitaj, mustar, rosii, cimbru, ulei de masline, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj decongelat
  • muştar dulce sau iute
  • un kg roşii mici
  • o crenguţă cimbru proaspăt
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul decongelat se întinde uşor pe masa presărată cu foarte puţină făină şi, cu ajutorul unei forme, se decupează mini-cercuri.

Se transferă cercurile de aluat în tava mare de aragaz tapetată în prealabil cu hârtie şi se unge fiecare cerculeţ cu muştar iute sau dulce.

Se aşază pe fiecare cerc cât de multe roşii pot încăpea, se stropesc cu’ulei de măsline şi se presară sare şi piper.

Se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc calde cu cimbru proaspăt deasupra.

 

Mini tarte cu rosii

Mini tarte cu rosii

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.