Mini tarte in stil tailandez din: fasole verde, sos Thai, carne de curcan sau pui, mini tarte sau gogosele.
Ingrediente:
60 g păstăi de fasole verde, tăiate în bucăţi
100 ml sos Thai stir-fry
200 g carne de curcan sau pui, gata pregătită, rece, tăiată mărunt
24 mini tarte, sau gogoşele pentru umplut din comerţ
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200°C.
Pune 150 ml apă clocotită într-un wok sau într-o tigaie.
Adaugă păstăile şi lasă pe foc timp de 2 minute, până când aproape toată apa se evaporă.
Adaugă sosul şi carnea şi lasă pe foc încă 5 minute, între timp, pune mini-tartele în cuptor pentru 3-4 minute, ca să se încălzească şi să se rumenească.
Umple cu lingura tartele calde cu umplutura fierbinte şi serveşte-le.
Mini tarte cu rosii cherry din: rosii, mozzarella, busuioc, ulei, sos pesto, sare. Ingrediente: 1 foaie de aluat foitaj 200 g roşii cherry 200 g mozzarella busuioc 2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de sos pesto sare Mod de preparare: Intinde aluatul, taie din el forme rotunde cu un inel metalic sau […]
Mini tarte cu ciocolata si afine din: faina, cacao, zahar, unt, concentrat de suc de portocale, ciocolata, galbenus, suc de lamaie, afine, alune. Ingrediente: Pentru aluat: 125 g faina 30 g cacao 3 linguri zahăr 125 g unt nesărat 3 linguri suc de portocale concentrat Pentru umplutură: 250 g ciocolată neagră 4 gălbenuşuri 50 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.