Minichifle cu rozmarin

Printeaza

O reteta de minichifle cu rozmarin din: faina, drojdie, lapte, zahar, branza, unt, sare si rozmarin.

Ingrediente:

  • 400 g faina
  • 1 pachetel drojdie
  • 200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura branza pentru pizza
  • 2 linguri unt
  • 1 lingurita sare
  • 8 crengute de rozmarin

 

Mod de preparare:

Minichifle cu rozmarin:  Amestecaţi făina cu drojdia. Adăugaţi 4 linguri de apă caldă, laptele şi zahărul. Lăsaţi aluatul cca. 30 min. să crească. Tocaţi ceapa. încorporaţi-o cu brânza, untul şi sarea în aluat. Lăsaţi 60 min. să crească.

Impărţiţi aluatul în 8. Formaţi turtite cu câte o crenguţă de rozmarin la mijloc. Acoperiţi-le cu un capac şi lăsaţi-le pe grătar 30 min. la 180°C.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.