Minieclere cu glazura de ciocolata din: lapte integral, galbenusuri, zahar pudra, faina, sare, unt, faina, oua, zahar pudra, ciocolata neagra. Ingrediente: pentru crema: 500 ml lapte integral 6 galbenusuri 100 g zahar pudra 50 g faina pentru aluat: 120 ml apa un praf sare 50 g unt 75 g faina 2 oua intregi plus un […]
Minieclere cu pasta de icre din: lapte, unt, faina, oua, peste afumat, maioneza, smantana, suc de lamaie, sare, piper, salata verde, rosii cherry, patrunjel, seminte de susan. Ingrediente: 125 ml apă 125 ml lapte dulce 200 g unt 250 g făină 6 ouă 250 g peşte afumat două linguri de maioneză o lingură de smântână […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.