Calamari Umpluți cu Brânză Feta din: calamari, paine maruntita, usturoi, patrunjel, busuioc, branza feta, rosii, ulei de masline, sare, piper. Descoperă o rețetă care îmbină savoarea mării cu aromele bogate mediteraneene: Calamari umpluți cu pâine mărunțită, usturoi, ierburi proaspete, brânză feta și roșii uscate la soare. Această preparare sofisticată transformă calamarii într-un fel de mâncare […]
Minipateuri cu gogosari si rosii
PrinteazaMinipateuri cu gogosari si rosii din: foitaj, gogosari, piper, rosii cherry, ceapa verde, telina, oua, porumb, ulei, sos de soia.
Ingrediente:
- 1 pachet foitaj
- 4 gogosari
- piper
- 8 rosii cherry
- 2 legaturi ceapa verde
- 3 tije de telina
- 2 oua
- 30 g porumb
- 3 linguri ulei
- 1 lingura sos de soia
Mod de preparare:
Speli legumele şi le cureţi. Căleşti ceapa, adaugi ţelina, gogoşarii şi roşiile tăiate. Pui porumbul, laşi 5 minute şi torni sosul de soia.
Baţi 2 ouă, amesteci, potriveşti de pi-per, stingi focul şi dai deoparte.
Tai foitajul decongelat pătrăţele, de 15 pe 15 cm şi umpli fiecare bucată cu 2 linguri de compoziţie.
Rulezi şi ungi pateurile cu ulei. Dai tava la cuptor până se rumeneşte foitajul.
Minipateuri cu gogosari si rosii
Pofta buna!
Calamari Umpluți cu Brânză Feta
Scrumbie la Grătar cu Ierburi Aromatice
Scrumbie la Grătar cu Ierburi Aromatice din: scumbii, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru, lamaie. În zilele calde de vară, o cină ușoară și plină de savoare este exact ceea ce ne dorim. Scrumbia la grătar cu ierburi aromatice reprezintă alegerea perfectă pentru acele momente, combinând prospețimea peștelui cu aromele bogate ale ierburilor proaspete. […]