Minipizza cu cabanos

Printeaza

Minipizza cu cabanos din: faina, drojdie, lapte, ulei, sare, zahar, cabanos, ardei, rosii, cascaval, masline.

Ingrediente:Minipizza cu cabanos

Pentru blat:

  • 400 g făină albă
  • 100 ml apă
  • 100 ml lapte
  • 25 g drojdie proaspătă
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 linguriţă zahăr

Pentru topping:

  • 1 ardei capia
  • 250 g cabanos
  • 100 g caşcaval
  • 1 conservă roşii cubuleţe
  • măsline
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 1 praf de zahăr

 

Mod de preparare:

Se dizolvă drojdia în apa amestecată cu laptele, ambele călduţe. Se adaugă sarea, zahărul şi uleiul de măsline, amestecând energic.

Compoziţia se toarnă peste faină; se frământă aluatul, se unge cu puţin ulei şi se lasă 2 ore la dospit.

Se prepară un sos din conserva de roşii cubuleţe, cu sare, zahăr, piper şi oregano. O parte din sos se pune deoparte, pentru servire.

Se întinde o foaie de aluat şi se decupează mini-pizzele, care se ung cu sosul rezultat şi se dau la cuptor 5 minute. Se scoate tava şi se aplică toppingul: se aşază rondele de ardei capia şi feliuţe de cabanos.

Se presară deasupra caşcaval ras. Se dă tava cu minipizza la cuptor timp de 10-15 minute. Se servesc minipizzele împreună cu sosul de roşii pus deoparte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.