Minipizza cu porumb, legume si cascaval

Printeaza

Minipizza cu porumb, legume si cascaval din: făină, margarina, apă caldă, drojdje de bere, sare, dovlecel, ardei gras, caşcaval, şuncă de pui, ceapă verde sau praz, boabe de porumb dulce, ulei de masline, rosii cherry, unt, ketchup dulce.

Ingrediente:Minipizza_cu_porumb_legume_si_cascaval

  • 400 g făină
  • 2 linguri margarina
  • 1 ceşcuţă apă caldă
  • 10 g drojdje de bere
  • 1 praf de sare

Pentru umplutură:

  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 50 g caşcaval
  • 100 g şuncă de pui
  • 1 fir de ceapă verde sau praz
  • 3 linguri boabe de porumb dulce
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 5-6 rosii cherry
  • 10 g unt
  • ketchup dulce

Mod de preparare:

Dizolvi drojdia in apa calda, amesteci cu faina, margarina, un praf de sare si framanti pana obtii un aluat omogen si elastic. Lasi sa creasca 30 de minute la loc cald.

Imparti aluatul in opt bucati. Intinzi fiecare bucata de aluat in foaie si o asezi in miniformele de pizza un se bine cu ulei sau intr-o tava mai mare.

Le faci diferit. Ungi blaturile cu ketchup, asezi deasupra felii de dovlecel, boabe de porumb dulce, rondele de ceapa sau de praz, bucatele de ardei gras si rosii cherry, intregi sau feliate, si sunca taiata fasii subtiri.

Adaugi la fiecare minipizza cate un mic cub de unt si le coci, la foc potrivit, 15 minute. Dupa ce le scop din cuptor, pe o parte dintre ele le presari cu cascaval taial fasii subtiri.

Minipizza cu porumb, legume si cascaval

Minipizza_cu_porumb_legume_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.