Minipizza cu salam

Printeaza

Minipizza cu salam din: faina, lapte, drojdie, ulei, sare, zahar, legume, salam picant, sos de rosii, ulei, cimbru, sare.

Ingrediente:Minipizza cu salam

Pentru aluat:

  • 400 g făină
  • 120 ml lapte
  • 7 g drojdie uscată
  • 3 linguri ulei de măsline
  • o linguriţă sare
  • o linguriţă zahăr

Pentru topping:

  • o pungă mix de legume congelate
  • 250 g salam picant
  • sos de roşii
  • 2 linguriţe ulei
  • puţin cimbru
  • sare

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se frământă ingredientele şi coca rezultată se lasă 30 de minute la crescut, la loc călduţ.

Legumele se pun în apă clocotită cu un praf de sare şi se ţin 5 minute. Se scurg foarte bine şi se călesc 5 minute în ulei. Se potriveşte gustul cu cimbru.

Aluatul se taie în 4 părţi din care se întind foi mici care se transferă în tava de copt unsă cu puţin ulei.

Se repartizează sosul de roşii deasupra hiaturilor, apoi se pun legume şi feliile de salam. Se lasă 15 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.