Minipizza de mamaliga

Printeaza

Minipizza de mamaliga din: faina de malai, cascaval, unt, suc de rosii, rosii, carnati, branza, busuioc, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Minipizza_de_mamaliga

  • 150-200 g făină de mălai
  • 50 g caşcaval tare
  • 30 g unt
  • 5-6 linguri suc de roşii
  • 2-3 roşii
  • 300 g cârnaţi sau crenvurşti
  • 100 g brânză de capră
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • frunze de pătrunjel verde
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se fierbe o mămăligă de consistenţă mai tare în 500 ml apă cu sare. Se adaugă caşcavalul ras şi untul, se amestecă şi se scoate pe o planşetă de lemn unsă cu puţin unt, se nivelează într-o foaie de 8-10 mm grosime.

Sucul de roşii se asezonează cu sare, piper şi busuioc, se dă în clocot. Se feliază roşiile şi cârnaţii.

Se decupează cu o formă rotundă discuri din mămăliga răcită, se rumenesc puţin în tigaie teflonată pe puţin ulei, apoi se aşază într-o tavă pe hârtie de copt.

Se ung cu sosul de roşii, se pun deasupra cârnaţi, apoi felii de roşii şi se presară cu brânză de capră. Se introduc pentru 10 minute în cuptorul fierbinte.

Se decorează cu frunze de pătrunjel verde.

Minipizza de mamaliga

Minipizza_de_mamaliga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.