Minipizza cu spanac

Printeaza

O reteta de minipizza cu spanac din: aluat de foi, baby spanac, sunca de praga, usturoi, sare, piper, mozzarella si faina.

Ingrediente:Minipizza cu spanac

  • 500 g aluat de foi
  • 150 g baby spanac
  • 6 fleii mari de sunca de Praga
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri apa
  • sare
  • piper
  • 250 g mozzarella
  • faina

 

Mod de preparare:

Se tapetează planşeta cu puţină făină şi s decupează discuri mici de aluat (cu gura unui pahar sau cu formele speciale). Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se curăţă spanacul. Se taie în două feliile de şuncă, se curăţă usturoiul şi se amestecă cu sare, piper şi apă; se ung cu acest amestec discurile de aluat.

Se repartizează deasupra spanac şi şuncă. Se scurge mozzarella, se taie felii şi se reepartizează pe minipizza. Se încinge cuptorul la 200 °C. Se aşază înnăuntru tava şi se coace pizza 5 min., appoi se reduce focul la 180 °C şi se mai ccoace 10-12 min., până se rumeneşte.

Minipizza cu spanac

Minipizza cu spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.