Minipizze prăjite, cu năut şi rozmarin

Printeaza

Minipizze prajite, cu naut si rozmarin din: faina alba, naut, apa, drojdie de bere, ulei de masline xtravirgin, zahar, rozmarin si sare.

Ingrediente:

  • 400 g faină albă
  • 400 g năut prefiert
  • 200 ml apă
  • 1/2 cub drojdie de bere
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 crenguţă de rozmarin
  • 1,5 1 ulei de măsline extravirgin (sau de floarea-soarelui)
  • sare

 

Mod de preparare:

Minipizze prăjite, cu năut şi rozmarin: Scurge năutul de lichidul din conservă şi pasează-1 prin sită. Toacă mărunt câteva frunzuliţe de rozmarin.

Prepară aluatul de pizza, adăugând în timpul frământatului pasta de năut şi puţin roz­marin tocat mărunt. Lasă-1 20 de minute să crească.

Intinde din aluat o foaie cu grosimea de 3 mm , decupează din ea discuri cu diametrul de circa 6 cm şi prăjeşte-le în ulei încins până când aluatul se umflă şi devine auriu.

Scoate minipizzele pe hârtie absor­bantă, apoi presară-le cu sare şi rozmarin tocat mărunt sau uscat. Serveşte-le fierbinţi.

 

 

Poftă bună!

 

 

Rețetă de Salată Coleslaw Delicioasă – Cum să faci Coleslaw acasă

Rețetă de Salată Coleslaw Delicioasă – Cum să faci Coleslaw acasă din: varza, morcovi, ceapa, maioneza, otet alb, zahar, sare, piper negru. Coleslaw este o salată clasică americană cu varză și morcovi, cu un sos cremos. Iată cum poți să o faci acasă: Ingrediente: 1/2 varză albă, tăiată fin 2 morcovi mari, răzuiți 1 ceapă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.