Minirulade de carne picante

Printeaza

Minirulade de carne picante din: carne de curcan, ceapa, usturoi, oua, morcov, pesmet, ardei iute, cartof, nucsoara, praz, patrunjel, sare, piper, ulei de floarea soarelui, salata verde, linte.

Ingrediente:Minirulade_de_carne_picante

  • 500 g carne de curcan
  • o ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 3 oua
  • un morcov
  • 100 g pesmet
  • un ardei iute mic
  • un cartof
  • 3 g nucsoara
  • un fir de praz mic
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • salata verde
  • linte

 

Mod de preparare:

Carnea de curcan se spală, se scurge de apă, se condimentează, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece 30 de minute. Se taie bucăţi şi se dă prin maşina de tocat. Se amestecă împreună cu prazul şi ceapa tocate mărunt, usturoiul pisat, pătrunjelul spălat şi tocat, sare şi piper după gust.

Se adaugă cartoful curăţat de coajă şi dat pe răzătoarea cu ochiuri mici, apoi stors, ardeiul iute curăţat de seminţe şi tocat mărunt, două puă, nucşoara şi se amestecă. Cu mâna umedă se formează rulade mici, se trec prin ou bătut, apoi prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins.

Se scot cu o spumieră pe un şervet absorbant ca 3ă elimine uleiul în exces, apoi se servesc imediat, cu salată verde.

Miniruladele se pot servi si cu o garnitura de linte fiarta amestecata cu patrunjel.

Minirulade de carne picante

Minirulade_de_carne_picante

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.