Minirulade din piept de pui

Printeaza

Minirulade din piept de pui

Ingrediente:

  • 2-3 piepţi de pui fără os
  • 1 lingură condiment
  • 1 lingură muştar
  • 3-4 cubuleţe brânză topită
  • 10 măsline
  • 1 gogoşar acru
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Minirulade din piept de pui: Baţi cu ciocanul de şniţele bucăţile de piept de pui şi le tai în pătrate potrivite. Fiecare pătrat îl ungi cu muştar şi-l presari cu condiment.

In mijloc vei pune o bucăţică de brânză topită, o jumătate de măslină şi-o feliuţă de gogoşar. Impătureşti mica ruladă şi o prinzi cu o sco­bitoare.

După ce le-ai făcut pe toate, le pui la prăjit în tigaia cu ulei încins şi ai grijă să le rumeneşti pe ambele părţi. Le scoţi pe un platou şi le presari cu bucăţele de brânză topită şi le ornezi cu feliuţe de gogoşar acru.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.