Minirulade de pui cu spanac

Printeaza

Minirulade de pui cu spanac din: piept de pui, spanac, rosii, unt, ulei, oua, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 felii piept de pui
  • 300 g spanac
  • 8 roşii uscate
  • 20 g unt
  • ulei pentru prăjit
  • 2 ouă
  • pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Minirulade de pui cu spanac: Spanacul bine curăţat şi spălat se pune la călit în unt topit.

Carnea se acoperă cu folie alimentară şi se bate cu ciocanul special. Se presară carnea cu sare şi piper, se aşază spanacul şi câte două roşii uscate.

rulează, se prinde fiecare ruladă cu scobitoarea şi se trec prin ouă batute şi pesmet.

prăjesc în baie de ulei fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.