Minişarlote cu pere

Printeaza

O reteta delicioasa de minisarlote cu pere din: foi de gelatina, pere, frisca, zahar si piscoturi.

Ingrediente:Minişarlote cu pere

  • 6 foi gelatina
  • 8 jumatati de pere inabusite (proaspete sau din conserva)
  • 200 ml frisca
  • 40 g zahar
  • circa 28 piscoturi

Mod de preparare:

Se înmoaie gelatina. Se taie cuburi perele şi se pasează jumătate din cantitate. Intr-o cră­ticioară se încălzesc 4 linguri de piure şi se dizolvă înăuntru gelatina. Se înglobează toate în restul de piure. Se bate frişca împreună cu zahărul şi se înglobează.

Se taie drept pişcoturile, la un capăt, şi se aşază în 4 pahare de desert. Se toarnă piureul de pere şi se dă la frigider cca 3 ore. înainte de ser­vire, se repartizează în pahare restul de cuburi de pere. Se serveşte cu frişcă bătută.

Minişarlote cu pere

Minişarlote cu pere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.