Minisnitele de pui

Printeaza

Minisnitele de pui din: piept de pui, oua, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg piept  de pui
  • 2 oua batute
  • 2-3 cani pesmet
  • 1 cana ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu puţină sare şi piper. Dezosezi piepţii de pui, speli carnea şi o tamponezi cu şervete absorbante pentru eliminarea surplusului de apă. Tai carnea pentru a obţine nişte şniţele mai mici.

Baţi fiecare bucată de carne cu ciocănelul de bucătărie, după ce ai aşezat pe ele o folie de plastic alimentar, apoi le dai cu sare şi piper.

Incingi uleiul într-o tigaie. Pui pesmetul într-o farfurie întinsă.

Treci fiecare bucată de carne prin pesmet, ou şi iar prin pesmet, acoperind bine ambele părţi.

Le pui la prăjit şi le laşi câteva minute pe ambele părţi până se rumenesc bine.

Pui fiecare şniţel pe şervete absorbante. Serveşti cât sunt calde.

Minisnitele de pui

Minisnitele_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.