Minisnitele de pui
PrinteazaMinisnitele de pui din: piept de pui, oua, pesmet, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg piept de pui
- 2 oua batute
- 2-3 cani pesmet
- 1 cana ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Baţi ouăle cu puţină sare şi piper. Dezosezi piepţii de pui, speli carnea şi o tamponezi cu şervete absorbante pentru eliminarea surplusului de apă. Tai carnea pentru a obţine nişte şniţele mai mici.
Baţi fiecare bucată de carne cu ciocănelul de bucătărie, după ce ai aşezat pe ele o folie de plastic alimentar, apoi le dai cu sare şi piper.
Incingi uleiul într-o tigaie. Pui pesmetul într-o farfurie întinsă.
Treci fiecare bucată de carne prin pesmet, ou şi iar prin pesmet, acoperind bine ambele părţi.
Le pui la prăjit şi le laşi câteva minute pe ambele părţi până se rumenesc bine.
Pui fiecare şniţel pe şervete absorbante. Serveşti cât sunt calde.
Minisnitele de pui
Pofta buna!