Minisufleuri cu ierburi şi muştar

Printeaza

O reteta delicioasa de minisufleuri cu ierburi si mustar din: faina, praf de mustar, lapte, cimbru, rozmarin si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:Minisufleuri cu ierburi şi muştar

  • 200 g faina
  • 2 linguri mari praf de mustar
  • 5 oua
  • 400 ml de lapte
  • frunzele de la 1 legatura de cimbru si de rozmarin
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 220° C/gaz 7. Se bat făina şi muştarul cu ouăle într-un bol până se obţine un aluat fin şi gros.

Se adaugă laptele treptat şi se bate continuu, până se obţine consistenţa smântânii dulci, apoi se adaugă ierburile, sare şi piper şi se amestecă.

Se toarnă un strop de ulei în fiecare gaură din cele 12 ale tăvii pentru brioşe. Se pune tava în cuptor şi se încălzeşte 5 minute.

Scoate tava din cuptor şi toarnă repede în fiecare gaură suficientă compoziţie încât să urce până la două treimi din înălţimea găurii.

Se pune tava înapoi în cuptor, cu atenţie, şi se coc plăcinţelele cam 20 de minute, până devin pufoase şi maronii.

Minisufleuri cu ierburi şi muştar

Minisufleuri cu ierburi şi muştar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.