Minitarta cu budinca

Printeaza

Minitarta cu budinca din: zahar, faina, vanilie, lapte, pepene.

Ingrediente:Minitarta cu budinca

  • 1 cană zahăr
  • 1/2cană făină
  • sare
  • 6 albuşuri
  • 2 linguri apă călduţă
  • 1/2 linguriţă esenţă de vanilie
  • 2 plicuri budincă de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 2-3 felii pepene verde

 

Mod de preparare:

Pui intr-un bol jumatate de cana de za­hăr; făina şi un praf de sare. Intr-un alt vas, mai mare, baţi bine albuşurile cu apa şi cu esenţa de vanilie.

Apoi, cu mixerul, continui să baţi amestecul, adăugând restul de zahăr, până când se mai întăreşte compoziţia. Incorporezi făina, puţin câte puţin.

Tapetezi cu hârtie specială formele de minitarte şi torni din compoziţie cam pe ju­mătate în fiecare. Ţii la cuptor 20 de minute, până când au căpătat o culoare aurie plăcută sau până trec testul scobitorii.

Laşi să se ră­cească.

Prepari budinca potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj şi când se mai răcoreşte torni în fiecare formă de minitartă. Cureţi pepe­nele de seminţe şi tai bucăţi pe care le aşezi peste budincă.

Dai la frigider câteva ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.