Minitarte cu brânză Roquefort din: aluat pentru foitaj, branza roquefort, iaurt, oua, nuci, ciuperci, gris, praf de copt, usturoi, ardei capia, ceapa, sare, piper alb, nucsoara.
Ingrediente:
1 pachet aluat pentru foitaj
200 g brânză Roquefort
100 g iaurt
2-3 ouă
50 g nuci mărunțite
300 g ciuperci tăiate felii
5 linguri griș
1 vârf de cuțit praf de copt
3 căței de usturoi
2 ardei capia
1 ceapă mică
nucșoară
sare
piper alb măcinat proaspăt
Mod de preparare:
Dezgheți aluatul lent, în frigider. Decupezi cercuri pe care le pui în formele pentru brioșe, înțepi aluatul așezat pe bază și coci 15 minute.
Tai mărunt ceapa, usturoiul și ardeii și le călești în unt topit.
După 2 minute, adaugi ciupercile și lași legumele să scadă, amestecând periodic.
Scoți tartele din cuptor, presari 3 linguri griș, repartizezi legumele călite, nucile și pui deasupra ouăle bătute cu iaurtul, puțină sare,
restul de griș, praful de copt și nucșoară.
Coci tartele 20 de minute, la foc mediu, apoi le scoți din cuptor și pui deasupra felii de brânză Roquefort.
Minitarte cu caju din: unt, biscuiti, caju, lapte, cacao. Ingrediente: 250 g biscuiţi 250 g unt pudră de coriandru pudră de ghimbir 50 g caju Pentru umplutura: 200 g lapte condensat dulce 150 g unt 2 linguriţe cu cacao Mod de preparare: Zdrobeşte cât mai fin biscuiţii si amestecă-i cu untui topit, un praf […]
Minitarte cu fructe si mascarpone din: crema de lamaie, mascarpone, clementine, zmeura. Ingrediente: 2 linguri crema de lămâie 125 g mascarpone 100 g forme de mini tarte 2 clementine, curăţate de coajă şi tăiate segmente 100 g zmeură proaspătă Mod de preparare: Combină jumătate din crema de lămâie cu mascarpone până la omogenizare. Umple […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.