Minitarte cu branza si sunca

Printeaza

Minitarte cu branza si sunca din: aluat, branza feta, oua, rosii, sunca, patrunjel.

Ingrediente:Minitarte_cu_branza_si_sunca

  • un pachet aluat foitaj
  • 350 g branza feta
  • 2 oua
  • 8-10 rosii mici
  • 200 g sunca
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Aluatul se întinde puţin şi se decupează în funcţie de mărimea formelor. Brânza se fărâmiţează şi se amestecă bine cu ouăle bătute, apoi se repartizează în forma de copt. Se aşază şunca tăiată felii, roşiile, eventual tăiate dacă sunt prea mari, şi se dau formele la cuptor pentru 30 de minute maximum, până se rumenesc frumos.

După coacere, se lasă să se răcorească în tavă si apoi se scot si se aduc la masă cu pătrunjel deasupra.

Minitarte cu branza si sunca

Minitarte_cu_branza_si_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.